Hailey Bieber se rasplakala na crvenom tepihu zbog Justinove bivše djevojke

Piše: Redakcija

Pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber ne prestaju puniti medijske stupce, pogotovo nakon ovogodišnje Met Gale. Sada se šuška kako je Hailey nosila sunčane naočale kako bi sakrila suze, pišu strani mediji.

Na TikToku postoji i snimka na kojoj je Bieber tješi govoreći joj: “Nemoj plakati, nemoj plakati”. Navodno je plakala zbog njegove bivše djevojke Selene Gomez. Naime, kada je par stigao na crveni tepih, hrpa ljudi je počela vikati: “Selena'” što je, čini se, uzrujalo Hailey. Iako su u braku tri godine, fanovi još uvijek nisu preboljeli Gomez.

@returnofbizzle so disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala ♬ original sound – Sam Arrow

Inače, ovo nije jedina njihova drama na Met Gali. Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidljivo je kako je Hailey u jednom trenutku šaputala pjevaču da je pusti da pozira sama, kao i da skloni ruku.

Njemu se to, očekivano, nije svidjelo što pokazuje njegov izraz lica. Fanovi su se složili kako je muzičar konačno dobio što je zaslužio jer je više puta ponizio suprugu pred novinarima i fotografima.

Izvor: Story.hr

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti