Jessica Alba promijenila boju kose, fanovi kažu da liči na Megan Fox

Piše: Redakcija
Zapravo, vijest da je Jessica Alba promijenila boju kose pojavila se na njenom Instagram profilu tokom ljeta. Zatim je glumica objavila sliku u šarenoj majici sa plavo-crnom kosom.
A sada je uspješna glumica i poslovna žena snimljena na putu do kancelarije. Osim dužine i boje, Alba je promijenila i frizuru – umjesto ravne kose odabrala je lagane nemarne talase.Nije poznato šta je podstaklo da radikalno promijeni boju kose, ali je savršeno naglasila njene smeđe oči i maslinastu kožu.
Razlika u garderobama ovih ljepotica i dalje je osjetna. Dok Megan šeta ulicama u senzacionalnim verzijama nude haljina, njen novi alter ego preferira krojena odijela u nežnim pastelnim nijansama. Čak i sa tako “grubom” bojom kose, Alba izgleda ženstveno i šarmantno.
(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti