Maja Šuput slavi 42. rođendan: Prva čestitka je stigla od sina Blooma

Piše: Dž. S.

Poznata pjevačica Maja Šuput danas slavi 42. rođendan. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija, te se pohvalila najslađom čestitkom.

-Kad ti on prvi čestita rođendan, znas da su ti SVE želje ispunjene, napisala je Maja ispod objave na društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Uslijedile su brojne čestitke pratitelja i prijatelja.

„Sretan rođendan“, „Sretan,sretniji, najsretniji, sve imaš“, „ Ti pogledi naj naj na svijetu”, Sretan rođendan draga moja Majuško, u drugom životu želim biti ti ..luckasta, originalna, svoja, draga, poduzetna, normalna a opet nenormalna , topla, profesiinalna, vesela.. Ma sve si, legedno.. “, samo su neki od komentara.

Inače, pjevačica uživa u majčinstvu. Nedavno je otkrila za IN magazin kako bi se voljela ostvariti u ulozi majke i po drugi put.

-Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla da ishendlujem dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad niko nije falio, pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad sam prvi put u životu razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti, kazala je Maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


 

 

Pročitajte još