Kylie Jenner pokazala tijelo sa strijama

Piše: Dž. S.

Mnoge slavne ličnosti svojim “savršenim” fotografijama na društvenim mrežama znaju pomalo poljuljati samopouzdanje tako da svaka fotografija neke zvijezde na kojoj se vide ‘nesavršenosti’, izaziva oduševljenje publike. Tako je ovaj put Kylie Jenner pokazala pravo žensko tijelo.

Naime, rijaliti zvijezda i najmlađa milijarderka je fotografirana na crvenom tepihu u crnoj haljini, koja je sa strane otkrila njene strije.


U svijetu kada nam je dostupno mnogo toga, a u ovom slučaju programi za uređivanja i uljepšavanje fotografija, razni filteri, ova slavna ljepotica je dokaz da baš i ne trebamo vjerovati svemu što vidimo, a znamo svi da ne samo slavni, nego mnogi fotošopiraju fotke. No, bez obzira na sve Kylie izgleda lijepo i dotjerano, a uskoro očekuje i drugu bebicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)


 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti