Kćerka Ilde Šaulić, mamina je kopija

Piše: Redakcija

Ilda Šaulić s vremena na vrijeme napravi modnu igru, pa se ona i njena kćerka Ema pojave u istim haljinama. Uz mnoštvo komplimenata koje dobijaju na svakom koraku, često se čuje konstatacija da je već sada jasno da će Ema, jednog dana, imati mnogo ukusa. Uostalom, kako da bude drugačije kad njena majka važi za jednu od najbolje stilizovanih žena u javnom životu.

Da se u porodici Šaulić ljubav prema modi, po ženskoj liniji, prenosi s koljena na koljeno, svjedoči ova Ildina izjava, data još prije desetak godina:

– Kada je riječ o izboru garderobe, najčešće se savjetujem sa majkom Gocom, od koje sam i nasljedila osećaj za lijepo, kao i sa sestromSanelom, koja je također žena sa istančanim ukusom.

Ovog puta je Ilda odlučila da ženstvenoj kombinaciji da sportski ton, pa su i ona i Ema u patikama. Moguće je da je na izbor obuće utjecalo i to što su prethodnih dana bile u akciji od jutra do mraka, jer je trebalo organizovati Emin peti rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ilda Saulic (@ildasaulic)

Izvor: Hello magazin

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti