Kod kuće odgaja dijete, a muž joj kupuje Louis Vuitton i Range Rovera jer zna koliko naporno radi

Piše: Redakcija

Korisnica TikToka Jada, prikupila je milione pregleda koji pokazuju njezin vrlo glamurozan način života kao domaćice. Jada uživa provodeći dane u odgajanju svog djeteta, a muž njezinu predanost nagrađuje kupujući joj skupocjene darove. Kućanica se našla na meti kritika žena zbog svojih objava, ali neke bi se rado vidjele u njezinoj ulozi.

Naime, Jada je odlučila cijeli svoj život posvetiti majčinstvu i kućanskim poslovima, a njezin je suprug u tome itekako podržava, svakodnevno je obasipajući skupocjenim darovima i izražavajući zahvalnost. Pohvalila se Mercedesom koji joj je kupio, čija je cijena čak 90.000 funti, a u opisu videa je uz stihove pjesme “on plaća moje račune” dodala: “Kad te muž potiče da ostaneš kod kuće i budeš posvećena majka, oduvijek sam željela ovako živjeti s 22 godine.”

@jadadest Thankful for family & health over everything🖤 #blessedlife #carsoftiktok #momsoftiktok #foryou #fypシ #babytiktok #momlife ♬ original sound – Funny Tiktoks


I to nisu jedini otmjeni kotači koje joj je suprug kupio. U drugom videu je otkrila kako joj je kupio bijeli Range Rover i na vrh pričvrstio veliku crvenu mašnu. Jada je napisala: “Dakle, sada imam negdje popiti svoj latte od 6 dolara na putu do joge.” Pokazala je i kako ju je njezin muškarac iznenadio torbicom Louis Vuitton jer “cijeni koliko predano shvaća majčinski posao”.

@jadadest #sahm #rangeroversport #foryoupagе #carsoftoktok #newcar #momlife #spoiled ♬ Fire – Official Sound Studio


U jednom videozapisu također objašnjava kako je uvjerila svog partnera da je idealno da ostane kod kuće i nema vlastiti posao kazavši: “Svi mi imamo drugačije prioritete, a rad jednostavno nije moj glavni prioritet, niti će ikada biti.”

Izvor: Miss7.24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još