Kakva žena! Sophia Loren u “goloj” haljini u 87. godini

Piše: Redakcija

U subotu uvečer na gala otvaranju The Academy Museum of Motion Pictures u Los Angelesu crvenim tepihom prošetala je nevjerovatna, predivna Sophia Loren oduševivši publiku širom svijeta i pokazavši da i u devetoj deceniji plijeni iskonskom harizmom.

Sophia se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, što nas ni ne čudi s obzirom da je prije nekoliko dana proslavila 87. rođendan i da uživa u penzionerskim danima, ali kada ipak riješi da svojim prisustvom uveliča neki događaj – to uradi u gala stilu.

Sophia je pokazala da sa pravom nosi titulu jedne od najljepših žena svih vremena i da je možda i posljednja preostala prava filmska diva koja nas podsjeća na zlatne dane kinematografije i žene koje su bile sinonim za eleganciju i otmjenost i nikada nisu prešle granicu dobrog ukusa.

Ona je na ovoj gala zabavi dobila i počasnu nagradu za svoj doprinos industriji zabave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viva a Coroa! (@vivaacoroa)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti