Eminemova kćerka Hailie tatina je kopija

Piše: I.J.

Poznata je izreka “kakav otac, takva kćerka”. Hailie Jade objavila je novi TikTok videozapis na kojem se prikazuje prije i poslije svoje transformacije ljepote, a obožavatelji su odmah su počeli komentirati koliko jako liči svom ocu, Eminemu.

-Dovraga, na početku je izgledala baš poput svog oca, napisala je jedna osoba, misleći na Hailiein izgled bez šminke. „Ovo je kao da je Eminem rekao copy-paste“, našalio se drugi. Treći fan komentirao je: „Kad Eminemova kćerka izgleda kao Eminemova kćerka.“

@hailie_jade_weekend vibes 💋 #MakeupInspo #weekendvibes #fridaynight #transformation♬ original sound – Areyon Tashaun 💫


Video, postavljen na pjesmu repera Baby Keema “Vent”, prikazuje Hailie svježeg lica koja je nosila majicu s kravatom. Zatim se prebacila u slatki sako noseći full make-up. Hailie (25) postala je inspiracija za modu i šminku za svojih 2,2 miliona pratitelja na Instagramu. Često objavljuje svoju odjeću i traži od obožavatelja da razmisle o izgledu koji se može oblikovati na različite načine. Hailie također često pokazuje svoju fit figuru, rezultat napornih vježbi, u bikiniju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailie Jade (@hailiejade)

Njen najveći obožavatelj vjerovatno je dugogodišnji dečko Evan McClintock, kojeg rijetko pokazuje na Instagramu. Hailie i McClintock (25) su srednjoškolske ljubavi, a par je počeo izlaziti 2016. Hailie je ranije rekla za Daily Mail da njen otac podržava njezinu vezu s McClintockom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailie Jade (@hailiejade)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti