Ovo je Jimmy koji čuva jedan od najpoznatijih kraljevskih parova

Piše: Redakcija

Glava obezbjeđenja pjevačice Taylor Swift, izvesni Jimmy koji ima oko 50 godina, viđen je nedavno u New Yorku kako vozi Meghan Markle i princa Harrya.

Njegovo ime se nigdje ne spominje, niti je poznato da li je Taylor ovom paru posudila svoje obezbjeđenje u New Yorku tokom „Global Citizen Festivala”.

Otkako Meghan i Harry sami organizuju i plaćaju svoje obezbjeđenje, javnosti je mnogo lakše da dođe do detalja – šta sve ustvari radi čovjek koji čuva ličnost tog ranga. Dvojac je svakodnevno viđan ispred hotela u kojem je par odsjedao u New Yorku, u razgovoru sa ostalima iz velikog tima među kojima su bili i ljudi iz Ministarstva unutrašnje sigurnosti SAD.

Naime, Jimmy je nekada bio član NYPD-a (policije u New Yorku). Prema pisanju „Daily maila”, sada živi u stanu od pet miliona dolara, preko puta penthausa Swiftove. Prije šest godina naglasio je za „Rolingstoun” da „komšije već znaju šta je tu šta” i neki posebni detalji ih više i ne zanimaju toliko, kao kad se on tek pojavio. Navodno poznati za njegove usluge plaćaju i po 12.000 dolara.

Izvor: Kurir.rs

(A. K.)

Pročitajte još