Vincent Cassel na reviji sa suprugom zbog koje je zaboravio Monicu Bellucci

Piše: Redakcija

Kada su Monica Bellucci i Vincent Cassel objavili razvod 2013. godine svijet je bio razočaran. “Ljepotica i zvijer”, kako su ih zvali jer su bili zanimljivi spoj, delovali su kao da imaju neku posebnu ljubav koja nikada neće prestati.

Ipak, ona se završila a dok su mnogi saosjećali sa glumcem jer je izgubio najljepšu ženu na svijetu, on je 2016. godine upoznao manekenku mlađu čak 31 godinu, koja ga je potpuno obuzela.

Ovaj par nerijetko je u fokusu javnosti zbog velike razlike u godinama, a iako im nisu predviđali svijetlu budućnost, oni su ljubav ozvaničili brakom, a 2019. godine stigla je i kćerka Amazonija.

Poznati Francuz  za suprugu kaže da je “božanstveno stvorenje bez kojeg ne bi mogao da živi”, pa je sasvim sigurno da je Monica za njega, u emotivnom smislu, prošlost.

Vincent Cassel i Tina pojavili su se na Valentinovoj reviji u Parizu,a manekenka je plijenila pažnju u zanimljivoj ljubičastoj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adèle_Exarch 💎 (@adele_exarch)

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti