Uskoro neće imati razloga za smijeh: Melania i Donald strepe zbog tajni koje je otkrila njihova bliska saradnica

Piše: Redakcija

Knjiga o Donaldu i Melaniji Trump već izaziva kontroverze nakon što su se američki mediji dobili dio informacija iz nje.

Donald i Melania Trump strepe zbog knjige ‘I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House’ bivše glasnogovornice Bijele kuće Stephanie Grisham, koja je objavljena jučer, 5. oktobra 2021. godine.

Američki mediji tvrde da Stephanie optužuje bivšeg američkog predsjednika za zlostavljanje osoblja, progovora o situaciji kada je umirivao Vladimira Putina, ali i otkriva seksualne komentare koje je davao na račun na mlade pomoćnice. No nije samo Donald na meti nekadašnje saradnice nego i njegova supruga.

Grisham je napisala da je Melania umišljena i živi u svom vlastitom svijetu, koji je daleko od stvarnosti te ju je čak usporedila s francuskom kraljicom Marijom Antoinettom poznatoj po kontroverznoj izjavi ‘Ako nemaju kruha, neka jedu kolače’.

Stephanie se dotaknula i jedne situacije s Melanijom za koju tvrdi da je otkrila njezino pravo lice. ‘Želite li tweetati da su mirni prosvjedi pravo svakog Amerikanca, ali nema mjesta bezakonju i nasilju?’, pitala je bivšu prvu damu kada su Trumpovi simpatizeri upali 6. januara u zgradu američkog kongresa.

‘Ne’, odgovorila je Melania na Stephanieno pitanje. Nakon toga se posvetila uređivanju za službeno fotografiranje s novim tepihom koji je izabrala za Bijelu kuću jer to joj je bilo mnogo važnije od eskalacije nasilja. Upravo to je zgrozilo Grisham i odlučila je otići iz Bijele kuće te otkriti kontroverzne detalje Donaldovog mandata u knjizi.

Melania i Donald Trump

Dok je pisala, bila je oprezna i koristila je kompjuter bez interneta i upotrebljavala je kodna imena. Kako je otkrila njoj bliska osoba, Stephanie će ovom knjigom nanijeti težak udarac Trumpovima.

‘O Donaldu je saznala tajne koje čak ni Melania ne zna, tajne koje on ne želi da ih ona dozna. Sve će otkriti u ovoj knjizi’, rekao je izvor za američke medije. Detalji, koji su procurili, su tek vrh sante leda zbog čega su supružnici Trump navodno pokušali nabaviti primjerak knjige prije objave.

Melania se nedavno o tome oglasila, ali i Donald. ‘Namjera iza ove knjige je očita. To je pokušaj iskupljenja nakon lošeg rada na mjestu tajnice za medije, propalih ljudskih odnosa i neprofesionalnog ponašanja u Bijeloj kući. Kroz neistine i izdaju Grisham pokušava dobiti na važnosti i zaraditi na račun gospođe Trump’, istaknula je bivša prva dama.

‘Stephanie nije imala ono što je potrebno i to je bilo očito od početka’, rekao je Donald o bivšoj suradnici. Dodao je da je bila ogorčena i ljuta nakon svog prekida s bivšim službenikom Bijele kuće Maxom Millerom.

‘Imala je velike problema i osjećali smo da ih treba sama riješiti. Sada, kao i svi ostali, dobiva novac od radikalnog izdavača ljevice da govori loše i neistinite stvari’, objasnio je bivši predsjednik.

Izvori iz Bijele kuće su u julu rekli da je Miller gurnuo i ošamario Grisham nakon što ga je optužila za prevaru. Maxov odvjetnik je to negirao.

Inače, Grisham je postala Donaldova suradnica 2015. godine tokom njegove predsjedničke kampanje. Često su je prozivali da nikad u njegovom mandatu nije sama održala konferenciju za medije i većinom je šutjela.

‘Znala sam da će Donald prije ili kasnije htjeti da kažem javnosti nešto što nije istina i zbog čega ću zvučati kao luđakinja’, odgovorila je Stephanie na te kritike u knjizi i objasnila zašto nije vodila konferencije.

Izvor:  Story.hr

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti