Lijepa Šeherzada odbrojava sitno do rođenja kćerkice

Piše: I.J.

Jedan od najpoznatnijih turskih glumačkih parova Berguzar Korel i suprug Halit Ergenc odbrojavaju sitno do rođenja željno iščekivane kćerkice kojoj su odlučili dati ime Leyla.

Nakon dva sina, Alija i Hana, ovi sretni roditelji ne kriju uzbuđenje zbog dolaska djevojčice. U to ime, priredili su zabavu, odnosno baby shower gdje su s najbližim članovima porodice i prijateljima, kako kažu, započeli odbrojavanje.

Poznata glumica se zahvalila prijateljicama koje su bile uz nju u najbitnijim trenucima, a dio atmosfere je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Objavivši video u kojem je objasnila da se nakon dugo vremena zagrlila sa svojim prijateljima na zabavi, istakla je kako su svi vakcinisani i da su imali PCR test prije nego što su došli u restoran.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)

-Godinu i pol smo svi čeznuli jedni za drugima, a sanjali smo o danu u kojem ćemo svi biti zajedno uz puno ružičaste boje i smijeha. Cijelo Hanovo djetinjstvo i moj porođaj smo bili sami jer se poklopilo sa pandemijom, stoga smo svi mnogo uživali u ovoj zabavi. Ovo je posljednja zabava s prijateljima prije rođenja na kojoj smo se svi super zabavili. Hajde djevojko, dođi kao voda, sa zdravljem, radošću, lakoćom, čekamo te – napisala je, između ostalog, Berguzar ispod niza fotografija na kojima se može vidjeti kako je posebnu pažnju posvetila svakom detalju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti