Jelena Karleuša provocira Kim Kardashian: Podijelila svoje pink outfite

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša je sasvim slučajno nakon pojavljivanja Kim Karadshian u pink kostimu, objavila na instagramu nekoliko svojih outfita u pink boji.

Prije dva dana se na jednoj američkoj televiziji u pink kostimu pojavila Kim Kardashian, a sinoć je na Instagram profilu Jelene Karleuše osvanuo niz fotografija u outfitima iste nijanse, što je privuklo veliku pažnju njenih brojnih pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Naime, Karleuša je sasvim slučajno nakon pojavljivanja Kardashianke u pink kostimu objavila nekoliko svojih izdanja u pink boji, a njeni fanovi oduševljeno su to komentarisali.

Najviše pažnje privukao je komentar, na koji je i Karleuša sama odgovorila.

S obzirom da Kardashianke često posjećuju Karleušin profil na instagramu, zasigurno će se opet desiti da svijet priča o njoj kao što je bio slučaj 2015. godine kada je Kim u svom otvorenom pismu Karleuši priznala da je često inspirisana njenim oblačenjem.

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti