Rita Ora proglašena jednom od najslušanijih pjevačica 21. stoljeća

Piše: Z.T.

 

Rita Ora, pozanta britanska pjevačica, proglašena je jednom od najslušanijih pjevačica 21. stoljeća. Svoju radost povodom proglašenja podjelila je i putem Instagrama, kada je sinoć objavila fotografiju na kojoj piše: “Rita Ora je proglašena jednom od najslušanijih pjevačica 21. stoljeća.”

Britanska kompanija PPL napravila je poredak iz podataka o korištenju muzike i emitiranju s britanskih radio stanica kao i televizijskih kanala u Velikoj britaniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Svoju zahvalnost i motivaciju iskazuje u opisu slike:

Ovo je kul 😎 21. stoljeće, a? Pa hvala ljudi, prihvatit ću! Zahvalna sam svaki dan, 21. stoljeće je prilično dugo pa je čak i kada se uzmem u razmatranje, zvuči zaista dobro. Nazad u studio, idem tamo gdje je sve počelo. Teretana i tetovaža su dokaz za snagu koju sam uložil u sebe. Budi ljubazan prema sebi. Budi strpljiv. Nikada ne odustaj od onoga u šta vjeruješ. Volim vas! – poručila je Rita na svom instagram profilu.

Na listi najslušanijih pjevačica 21. stoljeća, našle su se i: Pink, Madonna, Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga, Adele, Beyonce, Kylie Minogue, Little Mix, Whitney Houston, Taylor Swift, Sugababes, Kelly Clarkson, Dua Lipa, Ellie Goulding, Christina Aguilera, Diana Ross, Jess Glynne i Ariana Grande.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti