Tom Cruise pretjerao s botoksom? Glumac otečen, društvene mreže se usijale od komentara

Piše: Redakcija

Glumac Tom Cruise nedavno se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku, a njegovo prisustvo nije prošlo nezapaženo.

Proslavljeni glumac bio je u društvu sina Conora, kog je usvojio u braku s Nicole Kidman. Na snimku sa spomenutog događaja Tom je nasmijan i vidno raspoložen, a obožavatelji su primijetili da izgleda drugačije nego ranije.

Naime, korisnici Twittera se pitaju što se dogodilo s njegovim licem. Nije im jasno da li se Tom ugojio ili mu je lice iz nekog razloga otečeno.

“Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te vidjela na tribinama. Prestani da stavljaš gluposti u svoje lice, molim te”, “Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio”, neki su od komentara.

Bilo je i onih koji su branili Toma od negativnih komentara.

“Ne volim Toma, ali stvarno mi je muka od toga što se na Twitteru sprdaju ljude zbog njihovih promjena u težini. Ljudi mogu dobijati ili gubiti na težini i to stvarno nije vaša stvar”, “On i dalje izgleda odlično za svoje godine”, pisali su ljudi.

Ipak, ovo nije prvi put da se vodi polemika o licu Toma Cruisa. Na dodjeli nagrada BAFTA 2016. godine, glumac se pojavio u odličnoj formi, ali skamenjenog lica, te nije bilo sumnje da je radio bootks. Njegovo lice bilo je u potpunosti “ispeglano” bez ijedne bore i kad se nasmijao fotografima, svima je bilo jasno da je Tom “nešto radio”. Ipak, on nikada nije komentarisao ovu temu.

Izvor: telegraf.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti