Kako izgledaju Severinine sestre o kojima rijetko priča? Jedna od njih ne želi čuti za nju

Piše: Azra

 

Severina (49) često hvali svoju sestričnu Miju Popović, pa su mnogi mislili da ima samo jednu sestru, no istina je da se s drugom ne slaže dobro. Pjevačica je do sada mnogo puta svoje objave posvećivala Miji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Ona je kćerka njene starije sestre Marijane Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu te je Severina s njom do nedavno bila u odličnim odnosima. Kako pišu 24 sata, Severina je sada u sukobu i sa sestrom Marijanom kojoj navodno brani da viđa njihovu majku Anu.

IZVOR: NINO STRMOTIC/PIXSELL

No, druga starija sestra Zdenka Vučković Žunić, koja živi u Turnju kraj Zadra, odrekla se pjevačice nakon što se ona udala za srpskog sportskog menadžera Igora Kojića.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću, rekla je ranije Zdenka, kako su prenijeli domaći mediji.

IZVOR: VANJA ZUBCIC/PIXSELL

IZVOR: VANJA ZUBCIC/PIXSELL

Napisala je i da joj duša jeca i plače. ‘Lipo nam je pokojna nona govorila: ‘Ne viruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’’, istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom, ali nije htjela o tome pričati.

– Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više, rekao je Zdenkin muž tada. Kako su prenosili mediji 2015., sestre su se posvađale oko zemljišta u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pjevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Pjevačica se pokušala pomiriti sa Zdenkom i pozvala ju na vjenčanje s Igorom, ali ona nije htjela doći.

Inače, Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je je jednom rekla da je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled. Pjevačica je nerijetko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu.

Izvor: story.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti