Zavirite u dom Novaka Đokovića, posebno u sobe sina i kćerke

Piše: Redakcija

Dom Novaka Đokovića asocijacija je na porodičnu ušuškanost, ali i neizostavni luksuz. Upravo zbog toga javnost je ostala iznenađena izgledom spavaće sobe Stefana i Tare Đoković.

S obzirom da su Tara i Stefan Đoković djeca prvog reketa sveta, javnost očekuje da žive bajkovit život u luksuzu, međutim, njihovi roditelji svojim nasljednicima odabrali su sasvim drugačiju realnost.

Dječija soba Tare i Stefana Đokovića, sudeći po onome što smo na društvenim mrežama imali prilike da vidimo, minimalistički je uređena, neutralnih tonova, a jedino čega u njoj zasigurno ima u izobilju su interaktivne igračke, koje mališanima pomažu da razviju inteligenciju i koncentraciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Novak i Jelena daju sve od sebe da svoju djecu vaspitaju da budu skromni, kao i da nauče vrijednost učenja. Njihov dom ispunjen je knjigama, ljubavlju i osmijehom, ali definitivno ne materijalnim luksuzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

‒ Moja djeca su prva generacija djece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka prije mene, otac, moji baba i djed, Novakovi također. Stefan i Tara su prva generacija i vjerujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promijeniti svijet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju historije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu „Budućnost je sad“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

I otkrila da je postavila neke potpuno druge temelje u vaspitanju svoje djece, a kako sve kreće iz porodičnog doma, dom Novaka Đokovića i njegove porodice uređen je tako da svaki član ima sve što mu je potrebno, ali ničega previše.

Pročitajte još