Slavlje u domu Anela i Alme Hadžić: Prvi rođendan sina Rayana

Piše: S.P.

Bh. fudbaler Anel Hadžić (31) i njegova supruga Alma (24), diplomirana pravnica proslavili su jučer prvi rođendan svoga sina Rayana. Sve je bilo u slavljeničkom duhu, a sretna porodica pozirala je pred kamerom, pokazavši svu radost i sklad u njihovom domu.

“Naša najsretnija godina. Donio si nam toliko radosti sa svakom sitnicom koju uradiš! Naučio si nas šta je zapravo ljubav i šta je zapravo važno u životu – mama i tata te vole više nego što riječi mogu opisati. Sretan prvi rođendan!”, napisala je Alma na svom Instagram profilu.

Šarmatni par se vjenčao 2019. godine, a žive van granica Bosne i Hercegovine. Alma je rođena i odrasla u Beču, dok je Anel rođeni Velikokladušanin, zbog čije prirode posla trenutno žive u Inssbrucku, u austrijskoj pokrajini Tirol.

U oktobru prošle godine prvi put su postali roditelji prekrasnog dječaka kojem su dali ime Rayan, a da zaista uživaju u roditeljskoj ulozi, pokazuju to skoro svakodnevno objavljujući fotografije zajedničke sreće na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alma Hadzic (@je.suis.alma)

“Roditeljstvo nas je promijenilo za 180 stepeni, ali u pozitivnom smislu. Naša misija u životu je naše dijete. Naša ljubav. Naš ponos. Naš Rayan. Život nam se promijenio, što je sasvim normalno, te sve se vrti oko Rayana, ali opet imamo vremena za naše poslove i obaveze, pitanje je samo dobre organizacije – kazali su mladi roditelji, koji su odrasli u porodicama gdje su ljubav, pažnja i poštovanje bili na prvom mjestu, te će svog sina odgajati na isti način. Kako ističu, fokusirat će se na to da voli i poštuje svakoga, da uvijek bude otvorenog horizonta općenito na sve”, kazala je Alma ranije za “Azru”.

Njihova sreća je neizmjerna, a i ovoga puta su to pokazali na rođendaskim fotografijama koje možete pogledati u nastavku.

Pročitajte još