Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Piše: I.J.

Glumac Ivan Bosiljčić često radi na projektima van Srbije, a kada negdje otputuje, nerijetko mu supruga Jelena Tomašević pravi društvo. Naime, nedavno, poznati par je sa kćerkicom Ninom otputovao u Rusiju, tačnije u Moskvu.

Pjevačica ne krije koliko je opičinjena ovim gradom, a do sada, kako je napisala ispod jedne od svojih objava sa putovanja, često je u njemu boravila. Fotografija Jelene Tomašević sa kćerkicom Ninom i suprugom Ivanom oduševila je njene pratitelje i prijatelje na društvenim mrežama koji su ih zasuli lavinom divnih komentara.

-Često sam bila u Moskvi, ali zbog obaveza nisam stizala da obiđem jedan od simbola ovog grada – hram Vasilija Blaženog, koji se nalazi na Crvenom Trgu. Ovog puta smo se Nina, Ivan i ja odmah zaputili tamo. Potpuno sam očarana onim što sam vidjela unutra, ali i onim što sam imala priliku slučajno da čujem – napisala je pjevačica oduševljeno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti