Salma Hayek konačno pokazala kćerku javnosti

Piše: Z.T.

Glumica Salma Hayek (55) ukrala je sve poglede na premijeri filma “Eternal” u Los Angelesu, gdje se pojavila u društvu svoje 14-godišnje kćerke Valentine Palome Pinault, koju javnost nema često priliku da vidi.

Mama i kćerka su se za ovu priliku i modno uskladile, a obje su nosile crne haljine sa V-izrezom, zbog čega je Valentinin rijedak javni izlazak prošao gotovo neopaženo.

Salma je i inače poznata po jako lijepoj i ženstvenoj građi, a haljina koju je nosila učilnila je njen izgled još raskošnijim,pa ne čudi da je njen dekolte i ovaj put bio top tema svjetskih medija.

Inače, Valentina je jedino dijete Salme i njenog supruga Francoisa Henrya Pinaulta , a dobili su je godinu dana nakon što su se počeli viđati. U braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti