Slomljeni Alec Baldwin viđen nakon što je usmrtio snimateljicu

Piše: Redakcija

Holivudski glumac Alec Baldwin usmrtio je snimateljicu Halynu Hutchins i ranio reditelja Joela Souzu dok je na setu pucao iz filmskog oružja. Nesreća se dogodila na snimanju nezavisnog filma Rust, na ranču Bonanza Creek u Novom Meksiku.

42-godišnja snimateljica odmah je helikopterom prebačena u u univerzitetsku bolnicu New Mexico u Albuquerque gdje je preminula, dok je redatilj imao više sreće. On je kolima Hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent u Santa Feu, ali samo radi saniranja zadobivenih ozlijeda.

Snimateljica i redatelj zadobili su prostrijelne rane kada je 68-godišnji glumac pucao iz filmskog rekvizita. Zatim ga je ispitala policija, a glumac nije prestajao plakati od tuge i šoka.

Zasad niko nije uhapšen niti je podignuta optužnica. Istražitelji ispituju svjedoke, a istraga je u toku. Oglasili su se i iz produkcije filma ‘Rust’ te su u službenom saopćenju naveli da je do nesreće došlo ‘uslijed nepravilnog korištenja filmskog oružja koje ispaljuje ćorke’.

Glumac je razgovarao s policijom te je nakon razgovora napustio stanicu, a na Twitteru su se pojavile fotografije uplakanog i šokiranog Aleca nastale neposredno nakon nesreće. Objavio ih je portal Santa Fe New Mexican, a na jednoj Baldwin razgovara na mobitel, dok na drugoj plače.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti