Da li je ovim potezom Angelina Jolie najavila povratak visokih platformi?

Piše: S.P.

Da je jedna od najljepših holivudskih glumica Angelina je još jednom dokazala svojim samouvjerenim dolaskom na crveni tepih povodom premijere filma ‘Eternals’ na Filmskom festivalu u Rimu.

Angelina Jolie (46) zablistala je u jednostavnoj, a tako posebnoj crnoj haljini, koja je jednu ruku u potpunosti otkrila, dok je druga provirivala iz proreza koji je služio umjesto rukava. Kombinaciju je upotpunila zlatnim nakitom, dok je kosu pustila da joj lagano pada po ramenima.

Ispod crne haljine, na njenim nogama naziru se cipele s visokom platformom, koje su se ove sezone izgleda vratile na velika vrata, vjerovatno zbog svojih debelih đonova koji nude i visinu i potporu.  Posljednjih sedmica, Beyoncé, Salma Hayek i Megan Fox također su nosile štikle na platformu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti