Čuju se svadbena zvona! Džejla Ramović napušta Barcelonu

Piše: Redakcija

Džejla Ramović napušta Barselonu u kojoj je trenutno zbog studija, a povod za to je ni manje ni više vjenčanje!

Naime, Džejla, koja marljivo studira u Španiji, na proljeće će uzeti nekoliko dana pauze, kako bi se vratila kući, jer se njena sestra Lejla udaje.

Lejla Ramović lijepe vijesti podijelila je na svom “Youtube” kanalu i otkrila je da će se ona i njen vjerenik Dino na proljeće vjenčati, a tom prelijepom danu prisustvovat će svi članovi porodice Ramović uključujući i Džejlu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEJLA RAMOVIĆ (@ramoviclejla)

Kako je srednja sestra Ramović potvrdila pripreme za vjenčanje uveliko su u toku, a svi članovi porodice nevjerovatno su uzbuđeni.

Kako su jedni drugima velika podrška sestre će Lejli pomoći da organizuje vjenčanje iz snova, a Džejla, koja je zbog studija na neko vrijeme ostavila mikrofon, rado će zapjevati na sestrinoj svadbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEJLA RAMOVIĆ (@ramoviclejla)

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti