Upoznajte Barbaru Šegetin, izabranicu Damira Džumhura: Model i bivša rijaliti zvijezda

Piše: S.P.

Barbara Šegetin posljednih dana tema je regionalnih medija, a povod tome je rođenje sina, kojeg je dobila s našim teniserom Damirom Džumhurom. Barbara je hrvatska manekenka, model i hostesa koja je prepoznatljivost stekla 2015. godine učešćem u rijaliti šou programu „Veliki brat“ („Big Brother“).

Barbara je od svog izabranika Damira starija tri godine, rođena je 24. novembra 1989. godine u Rijeci, a živi na relaciji Beograd – Sarajevo. Završila je srednju kozmetičku školu, a po struci je menadžer marketinga. U ranijim intervjuuima je govorila da joj je želja da otvori kozmetički salon i da za deset godina ima privatni biznis i porodicu. Ranije se bavila modelingom i manekenstvom, dok su joj u trenutku ulaska u kuću „Velikog brata“ jedina preokupacija bili izlasci i dobar provod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌟 Barbara 🌟 (@barbara__segetin)

Riječanka je otkrila da voli muziku, piće i veliki je ljubitelj životinja. Na ruci je istetovirala datum rođenja svog psa, dok na tijelu ima  još nekoliko tetovaža i pirsinga. Priznala je i to da je ugradila silikone u usta i grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌟 Barbara 🌟 (@barbara__segetin)

Prije pojavljivanja u „Velikom bratu“, Barbara i njena mlađa sestra Tina Šegetin, javnosti su bile poznate po izlascima po beogradskim splavovima, gdje su redovno viđane u društvu brojnih fudbalera i žestokih momaka.

Barbara je uspjela da u kući „Velikog brata“ ostane punih stotinu dana i da se plasira u finale tog rijalitija, a glasovima publike osvojila je četvrto mjesto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌟 Barbara 🌟 (@barbara__segetin)

Riječanka je 2016. godine nosila reviju Vesne Spose, a iste godine je odselila za u Los Angeles.

Barbara je po navodima regionalnih medija, prije veze s Damirom Džumhurom, dva puta bila zaručena. U januaru 2021. mediji su prenijeli vijest da je u vezi našim teniserom, a nekoliko mjeseci poslije par je objavio da očekuje sina, kome su odlučili dati ime Luka.

Za „Dnevni Avaz“ Šegetin je otkrila šta ju je to najviše privuklo kod našeg sportiste.

– Damir je prije svega dobar čovjek, što je, mislim, najvažnije, pažljiv je i to mi se veoma sviđa. Naravno da ću biti vjerna podrška iz publike, kao i do sada. U karantinu poslije treninga gledamo filmove, igramo karte – zaključila je hrvatska ljepotica.

Damir i Barbara su prije nekoliko dana dobili sina Luku, a jučer su mama i beba izašli iz bolnice. Radosni tata nije krio osjećaje, pa je na svom Instagramu napisao da je uzeti sina u naručje najljepši osjećaj na svijetu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti