Maja Munda uživa u šetnji s djecom

Piše: S.P.

Poznata voditeljica OBN televizije Maja Munda, danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz šetnje sa svojom dječicom. Simpatično je kako je ovo njena prva samostalna šetnja sa sinom i kćerkicom, te kako ju je ona doživjela vrlo posebnom.

Ako zamislite da sami s dvoje djece i kolicima trebate sići niz stepenice i uputiti se u šetnju, za koju ne znate koliko će potrajati, svaka mama će razumijeti zašto je Maja ponosna na sebe. Za fotografiju je zamolila slučajnog prolaznika, kako bi za uspomenu imala zabilježen ovaj posebni trenutak.

“Kakav dan. Migrena na najvišem stupnju, ali kažem sebi izaći ćeš i prvi put ćeš se usuditi nositi kolica niz stepenice, bebu i voditi Maka za ruku i znam to vama ne znači ništa, ali meni je uh…Toliko da sam morala zamoliti prolaznika da nas slika, da zabilježim tenutak kada sam odlučila ne čekati da mi neko pomogne oko bilo čega. Uspjeli smo šetati 2h i provesti ovaj sunčan dan i u parkiću i uspavati bebu u kolicima i sunčati se…Nema toga što ne možeš sama, danas, sutra i zauvijek, pomislih,” napisala je Maja na svom profilu.

I zaista, žene mogu sve, kada nešto zaista žele!

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti