Veliko srce: Keanu Reeves iznenadio filmsku ekipu skupocjenim poklonom

Piše: I.J.

Keanu Reeves proslavio je kraj snimanja svog novog filma „John Wick: Chapter 4“ poklonivši članovima svoje kaskaderske ekipe potpuno nove satove Rolex Submariner.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Reeves je četvorici kaskadera, Bruce Lee Concepcionu, Jeremyju Marinasu, Daveu Camarilu i Li Qiangu, predstavio satove u bistrou „Paul Bert“ u Parizu u subotu navečer. Iako bi sat bio dovoljan sam po sebi, glumac je svakom članu tima dodao personaliziranu poruku, a Marinas je u svojoj Instagram priči rekao da je sat najbolji poklon ikad.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lordrodney (@talesfromlordrodney)

Reeves teško da je mogao odabrati bolji sat za poklon. Predstavljen 1953., Submariner je inspiracija za većinu modernih ronilačkih satova. Glumac je odabrao izdanje iz septembra 2020., koje ima Oystersteel kućište s crnim jednosmjernim Cerachrom okvirom, odgovarajući brojčanik s velikim luminiscentnim oznakama za satove, Rolexovim karakterističnim cyclops povećalom i narukvicom Oyster.

Poklon još dojmljivijim čini činjenica da je jako zahtjevno nabaviti Rolex, posebno Submariner. Općenito povećanje potražnje za Rolex satovima, zajedno s prekidima u lancu opskrbe zbog koronavirusa, doveli su do ozbiljnog nedostatka satova na tržištu. Zbog toga je sat, čija je preporučena maloprodajna cijena 9150 dolara, trenutno gotovo dvostruko skuplji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti