Ona sve uspije naplatiti: Pripreme za vjenčanje bogatašice Paris Hilton moći ćemo gledati uživo

Piše: Redakcija

Život pred kamerama i dalje je svakodnevica bogate nasljednice Paris Hilton (40), koja u produkciji američke tv-mreže Peacock priprema novi reality dokumentarac ”Paris in Love” o svojim pripremama za vjenčanje s američkim poduzetnikom Carterom Reumom (40), koji se na tržištu kapitala dokazao pametnim ulaganjima u kompanije kao što su SpaceX, Pinterest i Snapchat. Zaručili su se u februaru, nakon godinu dana veze.

Kako je Reum čovjek koji brzo donosi odluke, pomalo ga ljuti što njegova zaručnica još nije precizirala datum njihovog vjenčanja. Kamere su zabilježile njihovu raspravu o tome, nakon koje se Paris gorko rasplakala.

– Samo želim biti sigurna da sam napravila pravi izbor. Jednostavno ne želim zauvijek biti sama – progrcala je kroz suze.

– Ja ipak nisam tradicionalna mladenka – kaže bivša kraljica partijanja Paris Hilton, a to je u međuvremenu shvatio i Carter Reum, koji će u brak unijeti svoju imovinu vrijednu oko 35 miliona dolara.

– Kao što možete zamisliti – kaže Carter – vjenčati se s Paris Hilton sasvim je drugačije od onoga što sam očekivao.

Neugodnih iznenađenja ipak ne bi trebalo biti jer Paris Hilton ne krije koliko je zaljubljena u svog budućeg supruga.

– S njim je kao u bajci, a ja sam na sedmom nebu. Srodne smo duše i on iz mene izvlači ono najbolje. Potpuno mi je promijenio život, pružio mi sve ono o čemu sam sanjala. Nisam vjerovala da je moguće toliko nekoga voljeti.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti