Razino prvo iskustvo u rotirajućem kafiću hotela “Radon Plaza”

Piše: L. M.

Razija Čolaković Razo autorica je jedne od najpopularnijih Facebook stranica iz BiH pod nazivom “Muhabet sa Razom”. Njeni savjeti, šale i razgovori su vremenom privlačili sve više posjetilaca, te danas ima više od 140.000 pratilaca. Također Razija je stekla veliku popularnost i na Instagramu, te njen profil broji preko 40 hiljada pratilaca.
Razija je jučer gostovala u emisiji “Moj Magazin” na TV Alfi, koja će biti emitovana 04. 11. 2021., a snimanje je obavljeno u hotelu “Radon Plaza”. Razija je sa svojim pratiocima podijelila nekoliko fotografija iz ovog hotela, te iz rotirajućeg restorana koji ovaj hotel posjeduje.

Međutim, Razija ja doživjela neobično iskustvo, te nasmijala svoje brojne pratioce.

 

 

 

View this post on Instagram

-Dobro je da nisi i sebe izgubila, -E sad imas po cemu da pamtis toranj – samo su neki od brojnih komentara njenih pratilaca.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti