Danijela Martinović nakon raskida s Grašom: Tuga je naš temelj

Piše: Redakcija
Danijela Martinović, poznata 50-godišnja hrvatska pjevačica, početkom 2020. objavila je novu pjesmu i videospot pod imenom ‘Čovjek bez adrese’.

Tim povodom govorila je za In magazin, a otkrila je i čime je taj uradak inspiriran.

Balada, kazala je tada, podsjeća nas kako u životu moramo objeručke prihvatiti i druge emocije osim sreće:

Danijela Martinović i petar grašo

Foto: Pixsell

 

– Ja mislim da je tuga bazni, naš nekakav temelj. Mislim da iz tuge može tek izaći prava sreća. Svaka je žena bar jednom bila u situaciji da je voljela i da čovjek pored nje nije znao da je adresa tu. Da adresa nisu zidovi, da je adresa uvijek u onoj osobi koju voliš i koja te voli – objašnjava Danijela.

Otkako su Danijela i Petar Grašo prekinuli i saznalo se da on ima novu ženu u svom životu, i to Hanu, kćerku svog prijatelja Tončija Huljića, ne prestaje se nagađati što je presudilo najdugovječnijoj vezi na našoj estradi i je li Danijela i ranije davala naznake da nešto nije u redu s njima.

Izvor: Story.hr

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti