Can Yaman ponovo ljubi?

Piše: Redakcija

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca, koji gradi karijeru u Italiji, Can Yaman u posljednje vrijeme, nakon raskida s najljepšom italijanskom voditeljicom, Dilettom Leottom, prilično je misteriozan po pitanju svog ljubavnog života. Mnogi su bili iznenađeni da su voditeljica i glumac raskinuli vezu, jer je bilo očekivano da stanu na ludi kamen, sudeći po tome da je sve ukazivalo na to.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

Ipak, život ide dalje, a za to je dokaz nova devojka Cana Yamana, Moran Atijas, koja je čak deceniju starija od njega, sa kojom je turski zavodnik navodno otpočeo vezu. Šarmantnom glumcu razlika u godinama nimalo ne smeta, te su njih dvoje viđeni u javnosti prvi put u Veneciji. Iako se o vezi i dalje spekuliše, iznenađujuće je da je Can tako brzo prebolio Diletiu, koja je ostala slomljenog srca.

Moran Atijas je izraelsko-američka glumica, koja je stekla slavu zahvaljujući ulogama u italijanskim filmovima „Gas“, „Oggi sposi“ i „La Terza madre“. Tokom svoje karijere radila je i na američkim televizijskim projektima. U svijetu je još zapaženija kao model, a u taj posao je zakoračila nakon što ju je “otkrio” Roberto Cavali, pišu mediji.

Nakon što su Can i Moran primećeni zajedno, njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže, te se svi pitaju da li su zaista u emotivnoj vezi.

U međuvremenu, bivša djevojka glumca, Diletta, dala je kratku izjavu za italijanske medije povodom raskida.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

– Ljubav i život su nepredvidivi. Nadam se novom početku – rekla je Leotta u jednoj televizijskoj emisiji.

Izvor: Story.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još