Indira Levak: Nije meni lako u braku

Piše: Redakcija
Pjevačica je pauzu između muzičkih i poduzetničkih obaveza iskoristila da sa suprugom Miroslavom otputuje u Njemačku. Ubrzo je otkrila i razlog njihove nove bračne avanture te s fotografijama i videima pokazala kako je sve izgledalo.

– Živi život, zezaj krizu, jer ovaj život nema reprizu. To smo pjevušili dok smo se vozili do Münchena da moj najdraži ispuni neke svoje dječačke snove, a ja sam tu da ga pratim na tom putu… I evo ga u njegovim rukama! Kawasaki ZXR… Neće ga voziti, samo će ga gledati i ljubiti’, opisala je Indira Levak više fotografija koje je pokazala fanovima na Instagramu.

U Instagram storyju je pak u više videa pokazala kolika je strast njenog supruga prema motociklima.

– Ajde sad reci da nemaš najbolju ženu na svijetu koja te svugdje prati. Evo ostvarili smo tvoj dječački san, zadirkivala je pjevačica supruga i zafrkavala ‘hoće li i suzu pustiti’. Također se moglo vidjeti i ikako Miroslav Levak na benzinskoj pumpi pere motor i glanca ga, a potom i objašnjava što sve na njemu najprije mora napraviti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

– Ej ljudi moji, nije meni lako, našalila se Indira. Na kraju su ovo uspješno putovanje i veliki događaj u njihovim životima proslavili ručkom. Suprug Miroslav osim strasti prema vježbanju na Indiru je prenio i onu prema vožnji na motociklu pa su već ranije na dva točka posjetili neke destinacije, a sigurno ćemo ih ubrzo vidjeti na novima.

Izvor: tportal.com

(S.P.)

Pročitajte još