Najstrašniji kostimi za Noć vještica. Smijete li pogledati?

Piše: Redakcija

Poznati obožavaju maskirati se za Noć vještica, a neki od njih toliko su se dobro kamuflirali da ih je teško prepoznati.

Brojne poznate ličnosti svoje maske predstavile su i ranije tokom vikenda. Počev od Hailey Bieber koja se prerušila u Britney Spears do Harrya Stylesa kao Dorothy iz “Čarobnjaka iz Oza” kostimi poznatih bili su poprilično maštoviti i inspirisani popularnom kulturom.

Likovi iz filmova iz djetinjstva, kao i serije “Squid Game”, ali i neke impresivne protetičke maske našle su se među najboljim kostimima slavnih za Noć vještica 2021. godine, a zvijezde, uključujući Heidi Klum, Harrya Stylesa i Johna Legenda, pokazale su sav svoj praznični duh.
Pjevač Harry Styles (27) oduševio je kao Dorothy, a reper Lil Nas X (22) odabrao je kostim Lorda Voldemorta. Komičarka Amy Schumer (40) bila je divovski tampon:

– Ništa me neće spriječiti! – napisala je uz fotografije i oduševila pratitelje izborom kostima.

 

– Najkrvaviji kostim od svih! Genijalno – napisao joj je jedan od pratitelja.

Harry Styles kostimirao se u Dorothy iz filma ‘Čarobnjak iz Oza’ i fotografirao se s prijateljima koji su se kostimirali u ostale likove.

Heidi Klum se maskirala u mumiju, a na svom Instagramu je objavila video koji prikazuje cijeli proces transformacije u vrlo realističnu masku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

U nastavku pogledajte još poznatih koji su se maskirali povodom Noći vještica.

Paris Hilton

Alessandra Ambrosio

Bella Thorne

Demi Lovato

Dove Cameron

Hailey Bieber i Justin Bieber

Kaia Gerber

Kate Beckinsale

Maya Jama

Pročitajte još