Lady Gaga potpuno naga i bez photoshopa krasi naslovnice “Voguea”

Piše: Redakcija

Pop zvijezda Lady Gaga (35) krasi naslovne strane italijanskog i britanskog magazina “Vogue”, za novembar i decembar 2021. godine. Fotografije su maestralno odrađene, a na jednoj od njih pjevačica je potpuno naga.

Zanimljivo je to da ni ona, ni oni koji su se bavili ovim fotografijama, nisu htjeli da joj “ispeglaju” baš sve na tijelu.

Tako se savršeno jasno vidi mali višak na Gaginom stomaku, te tetovaže kojima je pokrila dobar dio tijela.

Gaga je u intervjuu, između ostalog, pričala o svojoj ulozi Patricije Regani u filmu “Gučijevi”, koji izlazi 24. novembra ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Magazin je u svojoj najavi novih naslovnica objasnio da je ovo prvi put da jedna osoba dijeli naslovnice „Vogue“ magazina u dvije različite zemlje na svijetu, tačnije, u Italiji i Velikoj Britaniji.

Podsjetimo, prije Gage je na naslovnicama britanskog i američkog “Voga” bila i Adel, koja je maestralnim izgledom oduševila ljude širom svijeta.

Izvor: Telegraf.rs

(L.M)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti