Sjećate li se lijepe Hurem? Izgleda bolje nego ikada!

Piše: S.P.

Otkako se prije 10 godina pojavila u ulozi Hurem u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“, 37-godišnja Meryem Uzerli ne prestaje intrigirati javnost.

Posljednju godinu o Hurem se u medijima piše većinom vezano za za rođenje njenog drugog djeteta, djevojčice Lily koju je dobila s još uvijek misterioznim partnerom.

No, sudeći po tome kako glumica izgleda trenutno, može se zaključiti da je jako sretna i zadovoljna, te da je medijski napisi mnogo ne brinu.

Iako je javnost glumicu upoznala kao ‘vatrenu’ crvenokosu, Hurem je tokom godina često eksperimentirala pa je kosu i kratila, jedno vrijeme je nosila i bob, bila je brineta, plavuša, pa čak je jedno vrijeme imala i ljubičastu boju kose.

Nijedna njena objava ne prođe bez brojnih komentara, a kako i ne bi, kada je prati 6,9 miliona na Instagramu. Tako su joj i nedavno pratitelji poručili da izgleda bolje nego ikada. Mnogi su pohvalili njen prirodan izgled, a komentarisali su i da blista od kada je drugi put rodila.

‘Što joj se dogodilo nakon porođaja? Nikad bolje nije izgledala’, ‘Konačno izgleda sretno’, ‘prva kćerka ju je vratila u život, a poslije druge blista’, ‘vratila se Hurem! Crni dani su konačno iza nje’, neki su od komentara na njenu fotografiju na kojoj je pozirala bez šminke.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija kako glumica trenutno izgleda.

Pročitajte još