Nina Badrić o anegdoti kada je odbila Kevina Costnera: Bila sam zaljubljena u jednog idiota

Piše: Redakcija

Pjevačica Nina Badrić otkrila je zanimljivu anegdotu iz svog života. Kaže da je odbila poziv na večeru od slavnog holivudskog glumca Kevina Costnera.

– To je jedan od najvećih ‘fakapa’ u mom životu. Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala vani, bila sam u Monte Carlu na nekakvoj gala večeri. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja. Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta i 500 puta mi je rekao da bi Kevin Costner htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me šta je sa mnom. Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada, da mogu vratiti taj trenutak, naravno da bih otišla na večeru s njim, ispričala je u web-serijalu ‘Fakap’ .

Osim toga, priznala je da joj je jedno od najneugodnijih iskustava bilo kašnjenje na prijem kod bivšeg predsjednika Hrvatske Ive Josipovića.

– Izašla sam iz kuće sva spremna i sređena i pala sam na pod ispred kuće, na koljena pa na nos i niko mi nije povjerovao, osim predsjednika i hvala mu na tome. Ispričavala sam se jedno pola sata, zemljo otvori se, rekla je.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još