Šta se dogodilo s licima Toma Cruisea, Megan Fox, Victorije Beckham i Madonne?

Piše: Redakcija

Posljednje fotografije pop kraljice Madonne, Toma Cruisea, Victorije Beckham i Meghan Fox šokirale su javnost zbog njihova evidentno promijenjenog izgleda, a što je očito rezultat brojnih estetskih operacija kojima su se podvrgli da bi izgledali što mlađe. Izgledaju neprepoznatljivo, tako da niko ne može povjerovati da su za sve to zaslužne samo majka priroda i zdrava prehrana.

Estetskim zahvatima i operacijama podvrgava se sve više i više ljudi. Dakako u tome uvijek prednjače bogati i slavni. Malo je zvijezda koje nisu koristile usluge plastičnih hirurga kako bi se uljepšale, no još uvijek im je problem priznati sve što su radili na sebi. Umjesto da izgledaju mlađe i svježe, što im je bio cilj, brojni poznati su se zaigrali i pretjerali. Osim što izazivaju zgražanje javnosti, potrošili su pravo malo bogatstvo kako bi se riješili kompleksa i nesigurnosti.

Tom Cruise

Proslavljeni glumac nedavno se u društvu 26-godišnjeg sina Connora pojavio na utakmici u San Franciscu, a korisnici Twittera komentirali su da mu je lice natečeno i podbuhlo te se pitali što mu se dogodilo. O njegovom izgledu ubrzo su se oglasili stručnjaci, koji smatraju da je glumac pretjerao s estetskim tretmanima.

Madonna

Pop kraljica viđena je na ulicama New Yorka, a do izražaja je također došlo njezino lice te je očito da se izobličila uslijed brojnih estetskih zahvata, koje teško može sakriti. Osim na Instagramu, na kojem 63-godišnja Madonna redovno objavljuje uređene i fotošopirane fotografije.

– Na Madonninom licu ne postoje nikakve linije ni bore, što znači da je upotrebljavala puno botoksa te da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni facelifting. Ne bi me iznenadilo ni to da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka’, pojasnila je estetska hirurginja Gabriella Birley za DailyMail.

Victoria Beckham

Britanska dizajnerica nedavno je gostovala u showu ‘Good morning, America’ i iznosila savjete za ljepotu, govorila o Spice Girls i svojoj porodici, ali mnogi nisu mogli pomaknuti pogled s njenih usana. Nakon Toma Cruisea i Madonne, Victoria Beckham našla se na meti hejtera zbog promjena na svojem licu. Supruga Davida Beckhama očigledno je povećala usne, ali je, čini se, doista pretjerala s filerima.

Megan Fox

Holivudska glumica dug niz godina smatrana je najljepšom ženom na svijetu. Nije tajna to da se odala čarima estetske hirurgije još na početku karijere, a čak su i njeni najvjerniji obožavatelji složni da su sada stvari izmakle kontroli. Naime premda Megan Fox ima samo 35 godina, lice joj izgleda ‘mumificirano’ i čini se kao da joj je nemoguće napraviti bilo kakvu grimasu, a kamoli osmjehnuti se. Nije službeno potvrdila nijednu operaciju, ali američki plastični hirurzi tvrde da je zategnula čelo, podignula jagodice i uz pomoć botoksa ‘ispeglala’ doslovno svaku boru na licu. Smanjila je i nos te povećala grudi i usta.

Izvor: tportal.com

(S.P.)

Pročitajte još