Prije veze sa Grašom Danijela je bila u braku sa ovim kontroverznim pjevačem: Ništa ne bih promijenila

Piše: Redakcija

Danijela Martinović ovih dana prolazi kroz teške trenutke na privatnom planu poslije okončanja 24 godine romase sa Petrom Grašom. I dok je on sreću pronašao u zagrljaju Hane Huljić, Danijela se okrenula karijeri.

‒ Novinske stupce osvajaću pjesmama i pametnim izjavama, a ako vi, novinari, ne budete „trzali“ na to, onda ću naći četiri, pet ljubavnika ‒ poručila je u šali, Danijela Martinović.

Mlađim generacijama manje je poznato da je splitska pjevačica, koja je ovog ljeta proslavila jubilarni pedeseti rođendan, te da je tri godine bila u braku sa kontroverznim Markom Perkovićem Tompsonom. Vjenčali su se 1995. godine u „Crkvi svetog Dominika“ kod Pazara u Splitu, a tri godine kasnije su se razveli. Još toliko je trebalo da prođe dok brak nije i crkveno poništen.

Izvor: Hellomagazin.rs

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti