Severina u zagrljaju posebnog muškarca otkrila sretne vijesti

Piše: Redakcija

Severina je na svom Instagram profilu otkrila kako je napokon završila snimanje albuma te je tim povodom organizirala proslavu za najbliže prijatelje i saradnike u Splitu.

“Završetak snimanja albuma obećala sam proslaviti u Splitu… Naravski, uvijek sve završava s janjetinom”, napisala je ispod snimke na kojoj nasmijana nazdravlja s društvom, dok u pozadini svira početna tema iz serije Prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Između ostalih, uz dugogodišnjeg menadžera Tomicu Petrovića, uz Severinu je bio i producent Filip Miletić, od kojeg se pjevačica u zadnje vrijeme ne odvaja.

“Jedva čekamo”, “Sad smo već nestrpljivi”, “Bravo Seve”, samo su neki od komentara ispod objave.

Iako su fanovi više puta pitali kada će novi album ugledati svjetlo dana, pjevačica još uvijek nije otkrila tačan datum izlaska.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti