Željko Joksimović je prije Jovane važio za zavodnika i srcolomca, a ove dame su bile njegove velike ljubavi

Piše: Redakcija

Prije nego što je uplovio u stabilnu vezu, a zatim i brak sa novinarkom i voditeljicom Jovanom Joksimović, muzičar Željko Joksimović važio je za zavodnika i srcolomca.

Dame sa estrade utrkivale su se koja će se naći u njegovom društvu, kojoj će napisati ili posvetiti pjesmu, a njegovom šarmu nisu uspijevale da odole ni one koje su se bavile drugim javnim profesijama.

Da na duže staze kraj sebe zadrži popularnog muzičara prvoj je pošlo za rukom kantautorki Leontini Vukomanović, koja iz nepoznatog razloga nikada nije želela da potvrdi da je u vezi s njim.

Tokom dugogodišnje romanse čuveni dvojac napisao je neke o najljepših ljubavnih pjesama, koje publika i danas s posebnom emocijom sluša, ipak njihov odnos nije opstao. Po pisanju tadašnjih medija do prekida veze došlo je zbog nevjerstva i afere Željka Joksimovića s bivšom manekenkom, danas voditeljicom Adrianom Čortan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Pričalo se tada da se Joksimović krišom, Leontini iza leđa, viđa sa Adrianom, sa kojom je ubrzo od širenja pomenutog trača otpočeo i vezu. Kraj atraktivne voditeljice proveo je tri i po godine, a za sve to vrijeme Čortanova nije imala razloga da ne vjeruje u njegovu vjernost i da neće ponoviti grešku koju je načinio sa Leontinom.

– Ljubav, podrška, međusobno razumijevanje, povjerenje i poštovanje su najvažnije stavke kvalitetne i dugovječne veze. Do sada nisam bila prevarena i nadam se da me Željko nikada neće prevariti. Partnerovu prošlost bez pogovora zarad ljubavi treba prihvatiti. Ona je dio ličnosti koja me je šarmirala. Ipak, prošlost pripada prošlosti, treba uživati u sadašnjosti i ulagati u što kvalitetniju budućnost. U Željku vidim pravog zaštitnika i mislim da svaka žena to očekuje od svog partnera. On je moj životni pokretač i osoba koja me razumije i beskrajno poštuje – govorila je za Story.rs voditeljka. Nije mogla ni da nasluti da će je godinu dana kasnije muzičar ipak zamijeniti. Nakon takmičenja Eurosong održanog u Beogradu njegovo srce osvojila je Jovana Joksimović sa kojom je i dalje u braku i ima troje djece sina Kostu i kćerke blizankinje Srnu i Anu. Adriana, s druge strane, uživa u skladnom braku kraj Nemanje Simića.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti