Karleuša otkrila zašto je odlučila da pjeva besplatno za doček 2022.

Piše: Redakcija
Jelena, baš kao i njene koleginice, Marija Šerifović i Sara Jovanović, neće imati honorar u novogodišnjoj noći

Beograd će ove godine imati spektakularan doček Nove godine.

Naime, ispred Skupštine će 31. decembra nastupiti tri ženska izvođača, koja izvode potpuno različite muzičke žanrove, čime će se obuhvatiti muzički ukusi većine.

Prisutni će u 2022. godinu ući uz spektakularne nastupe Jelene Karleuše, Marije Šerifović i Sara Jo. Ovu vijest zvanično je potvrdio i javnosti saopštio Goran Vesić, na konferenciji koju je danas, organizovao u Starom dvoru. Karleuša će, odmah nakon nastupa ispred Skupštine imati nastup i u klubu.

Pop zvijezda  nastupit će ispred Skupštine u Beogradu za doček 2022. godine, kao i njene koleginice Marija Šerifović i Sara Jovanović, a svi izvođači  u novogodišnjoj noći pjevat će besplatno.

– Velika čast je pjevati ispred Skupštine mog grada, stvarno bi bilo apsurdno naplatiti nešto što treba da bude ponos svakog umjetnika i izvođača, neka ovo bude simboličan poklon i simboličan poziv da nam krene bolje poslije dvije godine stagnacija zbog korone, i moje branše, i ove industrije, ovog grada, i ove zemlje, da se ovo prosto ne naplaćuje nego da se radi srcem – rekla je Jelena.

– Nema honorara, ali će se grad potruditi da ja u teničkom smislu dobijem ono što želim, da mogu da izvedem koncert koji će izgledati kao koncert na Times Square-u, u New Yorku, mislim da treba sa pravom da očekujete možda i nešto najbolje u mojoj karijeri, skoro 30 godina radim ovaj posao, niko me do sada nije pozvao i uvažio, hvala Goranu Vesiću koji je to učinio i što ću, kao Beograđanka, pjevati ispred mog grada – rekla je ponosno pop zvijezda, koja će nakon nastupa ispred Skupštine pjevati u jednom beogradskom klubu.

Izvor: Telegraf.rs

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti