Sarah Jessica Parker otkrila nepoznate detalje iz svog života: 5 stvari koje sigurno niste znali o njoj

Piše: Redakcija

Mnogo stvari Sarah Jessica Parker nije do sada otkrila javnosti, ali od kada je izašla na naslovnoj strani Vogua, uspjeli smo saznati i još neke pojedinosti.

1. Ima dugu listu predaka

Sarah je 2010. godine učestvovala u dokumentarnoj seriji “Šta misliš ko si?” i tu je otkrila neke podatke iz prošlosti svojih predaka. Naime, prvi podaci o njenim precima sežu do davne 1849. godine, došli su za Zlatnom groznicom u Kaliforniju.

2. Ona je jedno od osmoro djece

Parker je rođena 1965. godine. Majka Barbara, koja je i u prvom braku imala djece i otac Stiven između sebe imaju osmoro djece ukupno.

3. Nosila je crnu vjenčanicu na svom vjenčanju

– Bilo me je sramota da se udam u bijelom, i Matthew i ja smo po malo stidljivi i nikad ne volimo da toliko skrećemo pažnju na sebe.

4. Bila je profesionalna balerina

Sarah Jessica Parker kaže da je njeno djetinjstvo obojio balet. On joj je kasnije pomogao i kao glumici kada je bilo potrebno da izvede neke akrobacije ili kada je bila primorana da trči u štiklama od 12 cm po New Yorku u kultnoj seriji.

5. Umalo nije odbila ulogu u seriji Seks i grad

– Imala sam nekoliko briga. Nisam željela da se skidam i da izgovaram ružne riječi. Također se plašila da ako prihvati tu ulogu, neće imati vremena za snimanje filmova. No, ipak je prihvatila, a sve ostalo je historija.

Izvor: stil.kurir.rs

(S.P.)

Pročitajte još