Fotografije uplakane Belle Hadid obilaze svijet: Nekoliko godina plačem svaku noć

Piše: Redakcija

Poznata manekenka na svom je Instagram profilu objavila seriju fotografija izbliza na kojima je u suzama i progovorila o svojim problemima. 25-godišnji supermodel rekao je da je bila inspirirana da javno podijeli svoje iskustvo s tjeskobom i depresijom nakon videa u kojem njena prijateljica Willow Smith iskreno govori o vlastitim nesigurnostima.

– Volim te i volim tvoje riječi. Zbog njih sam se osjećala manje usamljeno i zato bih htjela ovo objaviti, napisala je Hadid u naslovu, obraćajući se Willow.

Hadid se potom okrenula vlastitoj priči, podijelivši nekoliko fotografija na kojima plače.

– Ovo je skoro moja svakodnevica, svaku noć već nekoliko godina, rekla je manekenka za više od 47 miliona pratitelja na Instagramu. Društveni mediji nisu stvarni. Svakoga koji se borite, zapamtite to. Ponekad sve što morate čuti jest da niste sami. Dakle, od mene za vas, niste sami. Volim te, vidim te, i čujem te. Samopomoć i mentalna bolest/hemijska neravnoteža nije linearna i gotovo je poput rollercoastera s preprekama… ima svoje uspone i padove, napisala je.

Bella je napisala i da se dosad više puta suočavala sa sličnim problemima te da zna da se moguće naučiti nositi s boli radimo li na sebi i provodimo li dovoljno vremena nastojeći otkriti koji su to okidači i traume. “Imala sam dovoljno slomova i izgaranja da znam ovo: ako dovoljno radiš na sebi, posvetiš vrijeme da sam razumiješ svoje traume, okidače, radosti i rutinu, uvijek ćeš moći razumjeti ili naučiti više o vlastitoj boli i kako se nositi s njom”, napisala je Hadid. “Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a vrtuljak se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Bit će bolje”, nastavila je.

Završila je rekavši kako joj je “sve teže i teže ne podijeliti svoju istinu”. Hadid je još u januaru ove godine progovorila o borbi s teškom depresijom i anskioznošću još od tinejdžerske dobi. Kako je ušla u 20-e, manekenka je rekla da joj se socijalna anksioznost pogoršala. Priznala je da je uzela kratku pauzu od društvenih mreža kako bi se usredotočila na zdravlje.

– Odvojite vrijeme za vaše mentalno zdravlje. Uvijek se isplati iskoristiti svoj puni potencijal, poručila je.

Izvor: miss7.24sata.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti