Adele iskreno o razvodu: Bilo me stid

Piše: Redakcija

Pjevačica Adele progovorila je o razvodu braka ali i o brojnim komentarima koji su je pogađali a tiču se bračnog brodoloma.

Njeni fanovi su se tome neizmerno radovali misleći da će joj propala ljubav biti inspiracija za novi album koji su željno iščekivali. Ipak, kasnije je shvatila da to i nije tako loše jer je shvatila da su oni samo silno željeli njene nove pjesme.

– Ali u stvarnosti, to nije njihova odgovornost. U stvarnosti, njihova je odgovornost kao fanova da žele dobru ploču i nadaju se da ću je snimiti. Pa sam te komentare uzela s rezervom i bilo je sve u redu – rekla je.

U vezi s bivšim mužem, Adele se, kaže, nikada nije osjećala staloženom, srećnom ili potpuno prisutnom, a to ju je jako rastužilo.

– Činjenica da toliko ljudi koje ne poznajem zna da nisam uspjela, to me uništilo. Bilo me stid. Niko me nije osramotio, ali se osjećaš kao da nisi uspjeo – objasnila je za Rolling Stone magazin.

Adele je prvi veliki televizijski intervju nakon nekoliko godina dala Oprah Winfrey kojoj je otvorila dušu. U elegantnom vrtu ‘kraljice intervjua’ razgovarale su o njenom povratničkom albumu, ljubavi, razvodu i životnoj transformaciji. Intervju će biti  prikazan u SAD-u u nedjelju, 14. decembra.

Iako joj se u jednom trenutku srušio cijeli svijet, Adele je uspela pronaći svoju ljubav, sadašnjeg partnera Richa Paula. Instagram pratitelji i fanovi njenog lika i djela otkrili su ovu vezu prije nego što je Adele zvanično potvrdila.

 

Izvor: Telegraf.rs

(L.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti