Dolazi li se ovako prijateljici na svadbu? Kim Kardashian u haljini koja je podijelila društvene mreže

Piše: Redakcija

Šta je prikladna odjeća za odlazak nekome na svadbu? Modni stručnjaci se slažu da treba odabrati odjevnu kombinaciju koja neće odvratiti pažnju od mladenke. Baš zato ne preporučuju se nositi bijele haljine nalik na vjenčanice kao ni seksepilni modeli dubokog dekoltea.

Iako je mala crna haljina nepogrešiv odabir za brojne prilike, mnogi vjeruju da je se ne bi trebalo nositi na vjenčanja. Crna boja je, naime, simbol žalovanja i u potpunoj kontradikciji s vjenčanjem kojemu je glavni cilj proslaviti bračnu zajednicu dvoje ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Kim Kardashian odabrala je upravo crnu haljinu naglašenog dekoltea za odlazak na vjenčanje svoje bivše najbolje prijateljice i šefice Paris Hilton i Cartera Reuma koji su izgovorili sudbonosna da u intimnoj ceremoniji na Beverly Hillsu.

I dok je mladenka privlačila poglede u raskošnoj čipkastoj krinolini s potpisom modne kuće Oscar de la Rente, Kim Kardashian na vjenčanju se pojavila u asimetričnoj maksi haljini ogoljenih ramena i trbuha koju je za nju dizajnirao proslavljeni Rick Owens.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Crnu kreaciju reality zvijezda nadopunila je Balenciaginim čizmama-čarapama i odgovarajućom torbicom. Kosa joj je bila spletena u dugu pletenicu, a na uškama nosila je predimenzionirane okrugle naušnice.

I dok obožavateljice Kim Kardashian tvrde da je odabrala crnu kombinaciju za dolazak na vjenčanje Paris Hilton kako ne bi skretala pažnju s mladenke, njezini protivnici su uvjereni da je i ovoga puta željela privući svu pažnju odabirom odvažnog kroja koji je naglasio njezine ženstvene adute.

Šta vi mislite?

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti