Nakon suza, došao red na bikini: Bella Hadid u nikada provokativnijem izdanju

Piše: Redakcija

Supermodel Bella Hadid(25) pokazala je isklesanu figuru na plaži u Miamiju. Fotografi su je snimili kako izlazi iz mora u mikro bikiniju sa životinjskim uzorkom koji malo toga ostavlja mašti. Bella je već dugo na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta te je još jedanput opravdala tu titulu.

Iako se činilo kako Hadid pršti od samopoudanja, nedavno je na Instagramu progovorila o svojoj borbi s teškom depresijom i anksioznošću koja traje još od njezinih tinejdžerskih dana.

Podsjetimo, Bella je napisala da u zadnjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a usto je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana. Pratitelje je podsjetila da društvene mreže nisu stvarni život.  U objavi na Instagramu, na kojemu je prati 47 miliona fanova, pozvala je sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte kako nisu sami.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti