Neviđeni luksuz: Zavirite u privatni avion Novaka Đokovića

Piše: Redakcija

Po Novaku Đokoviću nazvan je jedan avion iz flote „Air Serbia“. Međutim, najbolji teniser današnjice nema privatnu letjelicu iako bi bez problema mogao da je kupi. Očigledno mu je lakše da iznajmi jet kad putuje negdje dalje, pa je već godinama klijent kompanije „NetJets“, koja mu je obezbjedila poseban „prevoz“.

Zapravo, moglo bi se reći da na izvjestan način ipak posjeduje privatni avion, i to jedan iz najbolje i najmodernije klase, potpuno prilagođen njegovim potrebama.

Pored vrhunskog komfora avion je opremljen „wi-fi“ internetom, a tu je i poseban kutak sa zabavnim sadržajem. Tako tokom dugih prekookeanskih letova Novak i njegova porodica ili prijatelji mogu da skrate vrijeme pored velikog ekrana uz filmove, serije, najnovije vijesti.

‒ Sport kojim se bavim podrazumijeva neprestana putovanja. Ali, kompanija mi maksimalno izlazi u susret i uvijek na vreme stignem na destinaciju.

Usluge „NetJetsa“ koristi još jedna legenda „bijelog sporta“, Roger Federer.

Izvor:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti