Leyla i Izet Hajrović uživaju u Grčkoj: Ne pamtimo kad smo bili ovako sretni i mirni

Piše: S.P.

Proslavljeni fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Leyla godinama unazad važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Izet i Leyla su rođeni i odrasli u Švicarskoj i živjeli su tamo do 2014. dok je naš poznati fudbaler potpisao svoj prvi ugovor u inozemstvu, a Zürich je njihov dom. Porodice su im tamo, kao i društvo, a tamo imaju i svoj dom. Kada Izet završi karijeru, Leyla je jedne prilike rekla da će se sigurno vratiti kući u Zürich.

Regionalni mediji okrunili su ih titulom bosanskih Beckhama, a njihova popularnost raste iz dana u dan. Nerijetko na društvenim mrežama otkriju poneki raskošni detalj iz svog života, kao i fotografije s putovanja s različitih egzotičnih destinacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)


Ovoga puta Leyla je objavila nekoliko fotografija i pokazala kako oni provode jedan sasvim običan dan u Grčkoj, gdje sada igra poznati fudbaler.

Na jednoj od fotografija Leyla je napisala:

– Ne pamtim kada sam posljednji put bila ovako sretna i mirna. Ova godina je bila veoma izazovna za mene, moje zdravlje i mnoge druge privatne stvari i promjene. Sjediti uz more u novembru i uživati u Suncu i 18 stepeni uz omiljeno piće, zvuči kao san. Sve više i više počinjem voljeti Grčku.

 

 

Pročitajte još