Damski sve prešutila: Šta je sve Danijela Martinović objavljivala nakon što se saznalo za Hanu i Petra?

Piše: Redakcija

Danijela Martinović i Petar Grašo bili su jedan od omiljenih parova regiona, a onda su, poslije 24 godine, šokirali raskidom. Upoznali su se davne 1995. na festivalu u Opatiji, da bi emotivnu vezu otpočeli dvije godine kasnije.

Grašo je 2019. u emisjiji “Zvijezde” otkrio kako je izgledao njihov prvi susret na koji ga je podsjetila “Magazinova” pesma “Svilena” koju je izvela jedna kandidatkinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

– Ovu pjesmu napisao je Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na “Dori” bio autor pjesme “Boginja” koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi – našalio se i dodao:

– Ja sam gledao taj njihov sto, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sedili smo i ja sam gledao taj sto pored i razmišljam: Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva “kiki-riki-miki-moj”. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta “mala” već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit.

Nekoliko mjeseci nakon što su raskinuli regionom je kao bomba odjeknula vijest da je Petar Grašo uplovio u romansu sa Hanom Huljić, kćerkom svojih bliskih prijatelja i saradnika. Danijela Martinović, sa druge strane, mudro šuti i ne komentariše novi par.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Tek ih je diskretno izbrisala sa “Instagrama” – Petra, Hanu, Tončija… Na svom profilu uglavnom objavljuje profesionalne fotografije na kojima izgleda besprijekorno. Također, pohvalila se i da se odvažila da isproba zipline, istakavši da je to bio jedan od najboljih osjećaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

-Previše se ozbiljno shvatamo… Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmijeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci ono što čini život sretnim, poručila je pored jedne fotografije. Naravno, Danijela nije odustala ni od muzike, i svi se slažu u jednom – bila i ostala dama.

Izvor: Hellomagazin.rs

(I.J.)

Pročitajte još