Nina Badrić u 49. godini izgleda bolje nego ikada: Pogledajte njeno zavodljivo izdanje

Piše: S.P.

Nakon svevremenskih hitova “Rekao si”, “Da biram”, “Ratujem s tugom” i “Volim te volim” regionalna muzička zvijezda, Nina Badrić publici sprema novu pjesmu i spot pod nazivom “Pamtim”.

Nekoliko snimaka sa priprema za spot objavila je na svoj Instagram story, a kao objavu je postavila fotografiju u pink haljinici i štiklama u istoj nijansi, pokazavši time da definitivno izgleda bolje nego ikada. Svilena haljina pripijena uz tijelo pokazuje pjevačicinu izvrsnu liniju.

Nina je lagano zakoračila u 50. godinu, ali pjevačica izgleda fenomenalno, uvijek je jako dotjerana, vedra i rijetko se nađe loš komentar za nju. Slobodno se može reći da je jedna od omiljenih poznatih ličnosti u regionu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Fotografija je za samo 2 sata skupila skoro 6 hiljada lajkova, a po običaju Nina je pokupila simpatije fanova i dobila mnoštvo komplimenata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti