Glumica iz “Sulejmana Veličanstvenog” oštro o Hurem: Nije smjela to da nam uradi

Piše: Redakcija

Merjem Uzerli razočarala kolege iz Sulejmana Veličanstvenog

„Iscrpljena sam…“ To je bilo sve što je Merjem Uzerli rekla prije nego što je pokupila svoje stvari i netragom nestala iz Istanbula, gdje je radila na hit seriji „Sulejman Veličanstveni“. Tog maja 2013. godine sultanija Hurem iznenada je prekinula snimanje i bez objašnjenja napustila ekipu projekta koji je rušio sve rekorde gledanosti.

Tek nedavno je Timur Savci, producent „Veličanstvenog stoljeća“, otkrio da je njemačka glumica turskog porijekla patila od poremećaja u psihologiji poznatog kao sindrom sagorijevanja. Više nije mogla da izdrži ogroman pritisak i jednostavno je otišla. No, ostalim članovima „veličanstvenog tima“ nije bilo svejedno jer ih je bukvalno ostavila na cjedilu. Iako se kasnije saznalo da je doživela nervni slom, a pričalo se i da je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa zgrade, neki saradnici nisu imali razumevanje za njen potez. Među njima je i koleginica Pelin Karahan, koja je igrala sultaniju Mihrimah.

‒ Ne, nije smjela to da nam uradi. Nije u redu. Učinila je to bez imalo poštovanja prema ekipi – kaže glumica.

Izvor: Hellomagazin.rs

(Z. T.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti